Help! Keuzestress...

Wij helpen u graag de juiste wijn te kiezen!

Ik heb de wijn nog niet geproefd, zal ik hem lekker vinden?

Je wilt een voorraad wijn inslagen, een keer een nieuwe wijn proberen of je bent opzoek naar een nieuwe lievelingswijn maar hoe kan je nu weten of de wijn ook jouw ding zal zijn als je hem nog niet geproefd hebt? Wel, volg even ons kort stappenplan:

1.    Wij maken er een zaak van om onze wijnen/producten uitgebreid en duidelijk te beschrijven Lees grondig onze beschrijving bij elke wijn zo weet je al voor een groot stuk wat je kan verwachten.

 

2.    Contacteer ons indien je een vraag hebt: Via WhatsApp (linkerhoek, onderaan de pagina) of stuur ons een e-mail. Wij huren geen adviesbureau in of hebben geen robot die antwoord maar wij kiezen voor een persoonlijke aanpak. Zo kan een antwoord wel iets langer duren maar ben je zeker goed geholpen. Aarzel niet om een vraag te stellen, wijn is onze passie dus wij staan te springen om jou te helpen!

 

3.    Ondanks dat je de wijnen niet geproefd hebt kan je toch meerdere flessen van onze wijnen bestellen, dit met dank aan onze smaak en kurkgarantie

Volg je dit stappenplan? Dan ben je aardig op weg om (h)eerlijke wijnen in te slaan.

Smaakgarantie

Na wat surfen op onze website en de wijnbeschrijving grondig gelezen te hebben ben je overtuigd dat je een lekker wijntje gevonden hebt. Je bent enthousiast en besteld enkele flessen van deze wijn. Een paar dagen later worden de wijnen geleverd, je ontkurkt de fles, je vult je glas en wat blijkt… deze wijn is niet wat je er van verwacht had, het is niet jouw ding. Koop je een wijn elders, dan is het antwoord… JAMMER…

Maar niet bij ons! Wij genieten van onze wijnen en wij vinden dat jij dit ook moet kunnen doen. Contacteer ons en maak gebruik van onze smaakgarantie! Zo kan je de resterende flessen ons terug bezorgen en kies je gewoon een nieuwe wijn! Zo heb je de garantie dat de door jouw gekozen wijn ook jouw smaak is.

Kurkgarantie

Daar heb je het… Je hebt dan de tijd gevonden om te genieten van een wijntje en er zit een wijnfout in (kurk of een andere wijnfout),... De wijn is niet drinkbaar. JAMMER… daar gaat het wijnmoment en daar gaan je euro’s die je aan deze fles spendeerde…

Maar niet bij ons! Wijn is een natuurlijk product en er kan (helaas) altijd iets mislopen. Maar dit mag de pret niet bederven. Contacteer ons en maak gebruik van onze kurkgarantie! Zo kan je de slechte fles ons terug bezorgen en krijg je gewoon een nieuwe wijn! Zo heb jij de garantie dat de wijn smaakt zoals het hoort.

Welke wijnen passen bij mijn menu?

Heb jij binnenkort een etentje gepland en wil je de smaken aan tafel naar een hoger niveau tillen met de juiste wijn? Geef ons jouw menu door en wij stellen jou de lekkerste wijnen voor die passen bij jouw gerechten en dit naar jouw budget.

Bezorg ons je menu:

Lekker genieten van wijn zonder keuzestressstress!

Geschenkbon | Bedrag naar...
Vin-O-Table

Geschenkbon | Bedrag naar keuze

€ 25,00

Een cadeau nodig voor een echte levensgenieter?

Dan is de Vinotable-geschenkbon zeker en vast de ideale oplossing!

Jij hebt geen stress om het juiste geschenk te vinden en de gelukkige kan kiezen naar hartenlust!

 

Een echt WIN-WIN!

 

 

#geschenkbon #leukeverrassing #levensgenieter

  • Alleen online