Bosnië-Herzegovina - lokale druif Bosnië-Herzegovina - lokale druif
Andrija

Bosnië-Herzegovina | Blatina Vrhunska

€ 16,45

Wie zoekt naar een rode wijn met kracht en fijne tannines zal bij deze wijn de ideale partner vinden. Zet de barbecue maar aan want dit is de ideale mach met gegrild vlees, wild of een stukje lam.

 

Deze wijn heeft gedurende 30 maanden gerijpt op eiken foeders van maar liefst 5000l wat bijdraagt tot verfijndere tannines in de wijn.

(0/5)
Bosnië-Herzegovina |...
Andrija

Bosnië-Herzegovina | Žilavka Vrhunska

€ 15,95

Podrumi Andrija is een echt familiebedrijf met al 350 jaar ervaring in het wijn maken. En dat proef je! Deze witte wijn uit de regio Mostar in Bosnië-Herzegovina heeft vooral rijper tropisch fruit in de neus, eens je met het glas walst komen ook Citrus toetsen en florale accenten de kop opsteken. Deze wijn is gemaakt van 2 autotochtone druiven Zilavka (90%)  en (Bena 10%). De Zilavka is autosteriel en heeft dus de Bena druif nodig voor bevruchting.

(0/5)
Bosnië-Herzegovina | Blatina
Andrija

Bosnië-Herzegovina | Blatina

€ 11,20

Deze blend van blend van de Blatina druif (85%), aangevuld met Alicante Bouschet en Trnjak zorgt voor een fruitige rode wijn uit Bosnië-Herzegovina. Zet de tapas op tafel en steek de BBQ maar aan want deze wijn is de ideale mach!

(5/5)